Puhtautta sinulle!

Avoinna

ma-to 7:30-16:00
perjantaisin 7:30-14:30

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.2.2″ background_color=”#E0EEF8″][et_pb_row module_id=”tietosuojaseloste” _builder_version=”3.2.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.2.2″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.2.2″]

1. Rekisterinpitäjä

Yritys: Pro-Kaks Oy / Meri-Lapin Keskuspesula
Y-tunnus: 2079562-1
Osoite: Kisällinkuja 3
Puhelin: 94450 Keminmaa

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö:

Nimi: Annaleena Laakso
Sähköpostiosoite: info@meri-lapinkeskuspesula.fi

3. Kenen tietoja kerätään?

  • Asiakkaat
  • Potentiaaliset asiakkaat
  • Verkkosivuston käyttäjät(analytiikka, evästeet, lomakkeet)

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Keräämme tietoja, jotta voimme ylläpitää asiakassuhteita, ja luoda uusia asiakkuuksia. Markkinointi joka suoritetaan kohdennetusti esim. konepajalle myymme vain raskaan työvaatteen huoltopakkettia.
Asiakkaat voivat myös tilata ylimääräisiä palveluita netin kautta meiltä esim. korjauspalvelua ja matonpesua jne.

5. Mitä tietoja kerätään?

Keräämme ainoastaan yrityksen yleisiä tietoja kuten esim nimi, osoite, sähköpostiosoite ja ip-osoite niin yksityisiltä kotitalouksilta kuin yritysasiakkailta. Ip-osoitteet kerätään analyytikan ja evästeiden vuoksi.

6. Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään asiakassuhteen ylläpitämisen ajan. Asiakkuuden päätyttyä poistamme henkilötiedot tai sovittaessa säilytämme tietoa pitempään. Laskutustietoja säilytämme kirjanpitolain vaatiman ajan.
Sähköpostitse kerätyt asiakastiedot poistamme puolivuosittain.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilö luovuttaa itse henkilötietonsa joko verkkovierailun tai muun henkilökohtaisen tai digitaalisen kanssakäymisen yhteydessä.

8. Oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet. Pyynnöt ohjataan osoitteeseen:
info@meri-lapinkeskuspesula.fi

  • Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
    Sinulla on oikeus tarkastaa hallussamme olevat henkilötietosi. Mikäli havaitset tiedoissa puutteita voit pyytää meitä täydentämään ne ottamalla yhteyttä ylläolevaan osoitteeseen.
  • Vastustamisoikeus
    Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, jos koet meidän käyttäneen niitä väärin.
  • Poisto-oikeus
    Sinulla on oikeus pyytää poistamaan sinusta kerätty henkilötieto tai voit pyytää poistamaan ne henkilötiedot, jotka koet tarpeettomiksi asiakassuhteen hoitamista varten.
  • Suoramarkkinointikielto
    Sinulla on oikeus kieltää käyttämästä henkilötietojasi suoramarkkinointiin, etämyyntiin, markkina- ja mielipidetutkimuksiin, profilointiin, henkilömatrikkeliin tai sukututkimukseen.
  • Valitusoikeus
    Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet toimintamme olevan ristiriidassa tietosuojalainsäädännön kanssa.

9. Tietojen luovutukset

Emme luovut tieoja ulkopuolisille . Laskutusjärjestelmämme on Heeros.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Emme siirrä henkilötietoja EU:n ulkopuolelle

Varmuuskopioinnin yhteydessä joitakin tietoja voidaan siirtää EU/ETA -alueen ulkopuolelle, tällä varmistetaan tietojen säilyvyys vikatilanteessa, jossa pääpalvelimet menevät epäkuntoon.

Olemme varmistaneet palveluntarjoajien kuuluvuuden EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -ohjelmaan, jonka tehtävänä on turvata eurooppalaisten henkilötietojen tietoturva Yhdysvalloissa.

11. Rekisterin suojauksen periaatteet

Säilytämme aineistot sähköisesti. Käyttämämme tiedostot ja rekisteriohjelmat sekä sähköpostiohjlmamme ovat suojattu salasanoin. Kaikki käyttämämme tietokoneet ja matkapuhelimet ovat myös suojattu salasanoin.

Säilytämme kaikki halussamme olevat henkilötiedot arvokkaasti. Emme kerää mitään ylimääräisiä tietoja, jota emme tarvitse asiakassuhteen hoitamisen lisäksi. Yrityksessämme käsittelee asiakastietoja vain toimitusjohtaja Annaleena Laakso.

12. Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka selainta tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeiden avulla tunnistamme seuraavia asioita ja pystymme niiden avulla seuraamaan sivuston analytiikkaa, joka auttaa meitä parantamaan toimintaamme:

  • IP-osoite
  • kellonaika
  • vieraillut sivut
  • selaintyyppi
  • mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut verkkosivuille

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Puhelin

050 5532629

Osoite

Kisällinkuja 3, 94450 Keminmaa

Sähköposti

info@meri-lapinkeskuspesula.fi

Avoinna

ma-to 7:30-16:00
perjantaisin 7:30-14:30

© Meri-Lapin Keskuspesula 2021